Werken en leren

Vrolijke aanpakkers kunnen wij altijd gebruiken! Het Catering Teuben team gaat altijd voor het beste resultaat: tevreden klanten. Herken jij dit? Dan maken we graag eens kennis met je.

Onze medewerkers worden continue getraind, waarbij klantgerichtheid en de kwaliteit van het product de belangrijkste factoren zijn. Onze opdrachtgevers zijn divers, waardoor we in ons werk met verschillend publiek te maken hebben. Eén ding hebben ze gemeen: ze komen graag bij ons terug.

We treffen vaak nieuwe gezichten, veelal studenten die niets anders willen dan evenementen bezoeken met vrienden. En hoe kan je dit beter combineren met werk als in de evenementencatering.

E-learning met Apprendo

Nieuwe medewerkers kunnen we voorafgaand aan het evenement via e-learning voorbereiden op de werkzaamheden. Met instructiefilmpjes over verkooptechniek, gastvrijheid, productkennis en tapinstructies maken we die voorbereiding zo gemakkelijk mogelijk. Het gaat enkel om de basis, want uiteindelijk leer je het natuurlijk door te doen. Ook tijdens het event helpt Apprendo om het werk voor iedereen overzichtelijk en makkelijk te houden. Zoals het bijhouden van voorraden.

Samenwerking met ADD, ASB en Paytree

We werken samen met andere bedrijven zoals ASB, ADD en Paytree. Zo kan je ook van anderen facetten in de catering- en evenementenbranche proeven. Leuk als je je horizon wilt verbreden.

Erkend leerbedrijf

Catering Teuben is een erkend leerbedrijf. In een veilige omgeving worden leerlingen opgeleid voor verschillende onderdelen van het cateringwerk, zoals horeca, facility en logistiek. Talent hebben is één, ervaring opdoen is twee. We nemen de tijd voor jouw opleiding en ontwikkeling.

Meer weten?

Neem contact met ons op
 • Secret Forest maakt gebruik van de foodstraat van Catering Teuben. Zij nemen ons behoorlijk wat werk uit handen en het is een mooie aanvulling voor ons festival.

  Secret Forest Festival

  Jeroen van Broekhoven

 • Ons concours is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Dat was niet gelukt zonder Catering Teuben. Het meedenken in mogelijkheden, dat is hun pre.

  Concours Hippique Eext

  Rienk Kluiving

 • Door de korte lijnen is er een perfecte samenwerking. Dat werkt zeer plezierig. Of het nu voor de grote, zoals de Superprestige en het NK Veldrijden, of de kleinere events is, zoals de jaarlijkse Run van Gieten.

  Superprestige en Run van Gieten

  Jantienus Warners

 • Catering Teuben wordt al jaren ingezet bij onze bedrijfsfeestjes, bijeenkomsten en open dagen. Altijd naar volle tevredenheid.

  Century Autogroep

  Erik Meems

 • Ruim 10 jaar geleden begon onze samenwerking. Catering Teuben hielp ons met een verbeterslag: beter en efficiënter. Korte lijnen, duidelijke afspraken en vertrouwen, én het eten is uitstekend!

  Sunsation Middelstum

  Martijn Wilpstra

 • We vieren mede dankzij Catering Teuben een mooi en onvergetelijk jubileumfeest. Uitstekend georganiseerd, eten en drinken was top en de locaties zagen er geweldig uit.

  Wedeka Bedrijven

© 2024 Catering Teuben · concept & realisatie Custard on & offline communicatie