Ons team

Onze medewerkers zijn gedreven mensen die meedenken en weten hoe een geslaagd feest, evenement of bijeenkomst eruit ziet. En dat is niet alleen iets wat we waarnemen, dat zit in ons DNA.

Inspiratie

Bekijk hier allerlei inpirerende evenementen

Lisanne

Het nuchtere en laagdrempelige karakter van dit bedrijf geeft een gevoel van thuiskomen, voor medewerkers, maar ook voor onze opdrachtgevers. We werken met passie en plezier, open en eerlijk.”

Menno

“Bij ons staat de samenwerking met de opdrachtgevers en leveranciers hoog in het vaandel. Alleen met elkaar kunnen we het hoogst haalbare presteren. En dat doen we graag.”

Steven

“Ik kwam bij catering Teuben via hun eigen leer- en sollicitatiedag en ben niet meer weggegaan. Nu begeleid ik zelf nieuwe medewerkers in een prettige leeromgeving.”

Eva

“Iedere dag is anders. Je bent betrokken van voorbereiding tot afronding van het event en aanspreekpunt voor alle betrokkenen, van opdrachtgever tot uitzendkrachten. Met hard werken en plezier zetten we altijd weer iets moois neer. Ik krijg er energie van.”

Wim

“Wij onderscheiden ons in het meedenken, ondersteunen en faciliteren van onze opdrachtgevers. Ons team bestaat uit medewerkers die allen hun hart en ziel in hun werk leggen en trots zijn op wat ze doen.”

 • Secret Forest maakt gebruik van de foodstraat van Catering Teuben. Zij nemen ons behoorlijk wat werk uit handen en het is een mooie aanvulling voor ons festival.

  Secret Forest Festival

  Jeroen van Broekhoven

 • Ons concours is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Dat was niet gelukt zonder Catering Teuben. Het meedenken in mogelijkheden, dat is hun pre.

  Concours Hippique Eext

  Rienk Kluiving

 • Door de korte lijnen is er een perfecte samenwerking. Dat werkt zeer plezierig. Of het nu voor de grote, zoals de Superprestige en het NK Veldrijden, of de kleinere events is, zoals de jaarlijkse Run van Gieten.

  Superprestige en Run van Gieten

  Jantienus Warners

 • Catering Teuben wordt al jaren ingezet bij onze bedrijfsfeestjes, bijeenkomsten en open dagen. Altijd naar volle tevredenheid.

  Century Autogroep

  Erik Meems

 • Ruim 10 jaar geleden begon onze samenwerking. Catering Teuben hielp ons met een verbeterslag: beter en efficiënter. Korte lijnen, duidelijke afspraken en vertrouwen, én het eten is uitstekend!

  Sunsation Middelstum

  Martijn Wilpstra

 • We vieren mede dankzij Catering Teuben een mooi en onvergetelijk jubileumfeest. Uitstekend georganiseerd, eten en drinken was top en de locaties zagen er geweldig uit.

  Wedeka Bedrijven

© 2024 Catering Teuben · concept & realisatie Custard on & offline communicatie