Evenementen

Traditioneel of iets totaal anders? Een themafeest of zakelijk treffen? Goede en gastvrije catering, zorgvuldig afgestemd op het evenement en de verwachtingen van het publiek, zijn het geheim van succes. De line-up? Die bepalen we samen.

Na een persoonlijke kennismaking gaan wij aan de slag met een plan en gedetailleerde offerte. Deze nemen we samen door. Dus geen verassingen achteraf. Een basis van vertrouwen en weten wat je aan elkaar hebt vinden wij belangrijk, net als u.

De organisaties van het Secret Forest Festival, Superprestige, Sunsation Middelstum, Grasbaanraces Stadskanaal en Eenrum, Oostermoerfeesten, Tractorpulling Eext, Concours Hippique Eext en de publieksevents op het TTcircuit gingen u al voor.

evenementen voor bedrijven

zullen we van deze evenementen samen een geweldig feest maken?
 • Secret Forest maakt gebruik van de foodstraat van Catering Teuben. Zij nemen ons behoorlijk wat werk uit handen en het is een mooie aanvulling voor ons festival.

  Secret Forest Festival

  Jeroen van Broekhoven

 • Ons concours is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Dat was niet gelukt zonder Catering Teuben. Het meedenken in mogelijkheden, dat is hun pre.

  Concours Hippique Eext

  Rienk Kluiving

 • Door de korte lijnen is er een perfecte samenwerking. Dat werkt zeer plezierig. Of het nu voor de grote, zoals de Superprestige en het NK Veldrijden, of de kleinere events is, zoals de jaarlijkse Run van Gieten.

  Superprestige en Run van Gieten

  Jantienus Warners

 • Catering Teuben wordt al jaren ingezet bij onze bedrijfsfeestjes, bijeenkomsten en open dagen. Altijd naar volle tevredenheid.

  Century Autogroep

  Erik Meems

 • Ruim 10 jaar geleden begon onze samenwerking. Catering Teuben hielp ons met een verbeterslag: beter en efficiënter. Korte lijnen, duidelijke afspraken en vertrouwen, én het eten is uitstekend!

  Sunsation Middelstum

  Martijn Wilpstra

 • We vieren mede dankzij Catering Teuben een mooi en onvergetelijk jubileumfeest. Uitstekend georganiseerd, eten en drinken was top en de locaties zagen er geweldig uit.

  Wedeka Bedrijven

© 2024 Catering Teuben · concept & realisatie Custard on & offline communicatie